De TS1-joystick - voor gamers en voor de industrie

  13-06-2018


Bent u op zoek naar een joystick met twee assen?

Of u nu op zoek bent naar een gamingaccessoire of een controller voor industrieel gebruik, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de joystick die u kiest, voldoet aan uw specifieke behoeften.
Ruffy Controls is een opkomende leider in de sector van elektronische besturingen en produceert geavanceerde joysticks voor precisie. Hun innovatieve aanpak betekent dat hun producten een breed scala aan verschillende opties hebben, waardoor ze volledig kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften.
Dus waar moet je aan denken bij het kiezen van een joystick met twee assen?
Twee-assige joysticks worden vaak geassocieerd met gamen, maar dit is niet hun enige gebruik.
Betrouwbaarheid is een groot probleem bij het kiezen van een joystick, vooral in een industriële omgeving. De betrouwbaarheid van de joysticks kan afnemen van de hendelspanning en afbuiging - daarom is de TS1-joystick van Ruffy, met zijn 2,5 miljoen mechanische levensduur, een uitstekende keuze.
Dankzij de nauwkeurige proportionele output en uitstekende return-to-center-waarden is de TS1 ideaal voor toepassingen op afstand in nauwe ruimten met strenge eisen.
Compatibiliteit met uw systeem is van vitaal belang. De TS1 voldoet aan de HID 1.1-norm. HID - wat staat voor Human Interface Device - maakt deel uit van de universele USB-specificatie voor computerrandapparatuur, die bedoeld is om hardware aan te moedigen die compact is, ruimte bespaart, robuust is en generieke software kan gebruiken.

De HID-classificatie betekent dat TS1 joystick-controllers zullen functioneren met behulp van stuurprogramma's aan boord - zodat ze snel en gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd zonder problemen met softwarecompatibiliteit.

Als een hall-effect joystick biedt de TS1 een betrouwbaarheid die niet wordt aangetroffen in mechanische schakelaars, omdat hall-effectschakelaars geen last hebben van contactbots.
Het Hall-effect - ontdekt in 1879 - is een begrip geworden voor betrouwbaarheid in allerlei soorten alledaagse apparaten en apparaten - van auto-ontstekingen tot toetsenborden, naaimachines tot fabrieksrobots. Hall-effect sensoren zijn klein, robuust, gemakkelijk te gebruiken en zeer betrouwbaar.
De USB-versie heeft een 10 bit-resolutie en een 5VDC-voeding via een USB-kabel. Het wordt geleverd met metalen of kunststof behuizingsopties, geschikt voor een reeks toepassingen - en met een keuze uit getrapte of verwijderde dop, drukknop- of kasteelbekeractuators en verschillende uitvoeropties (0V-5V; 0,5V tot 4,5V; 0,25V tot 4.75; 1V tot 4V; USB; CURSOR CONTROL) zijn er voldoende opties voor op maat gemaakte specificaties.

Het heeft een 45 ° hoekbeweging op de X- en Y-as en een veerteruggang. Er zijn ook kabelopties waarmee de USB loodrecht of in een rechte hoek kan worden aangesloten.
Neem contact op met Nexus voor hulp bij het configureren van de TS1 voor uw exacte behoeften. Je kunt de joystick hier op onze website zien. http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/RUFFY/Ruffy%20TS1%20Miniature%202%20Axis%20Hall%20Effect%20Joysticks